Rubriky

CADBIM.CZ – staronový portál o BIM technologiích

Znovu startujeme portál CADBIM.CZ 

Portál uživatelů software Autodesk oslovuje odbornou veřejnost. Na portálu CADBIM.CZ může publikovat každý. V tuto chvíli se o příspěvky stará tým lidí společnosti cadcosnulting. Pravidelně publikuje články, tipy a triky týkající se převážně software Autodesk. 

Společnost cadconsulting, přední český implementátor BIM technologií, spustila odborný portál CADBIM.CZ určený nejen uživatelům produktů společnosti Autodesk, ale i studentům a všem zájemcům o nejnovější trendy v oblasti počítačového navrhování staveb, infrastrukturních celků a průmyslové výroby na konci roku 2018. CADBIM.CZ přináší odborné články, odpovědi na technické dotazy, návody pro všechny uživatele širokého portfolia Autodesk produktů a navíc také zajímavé informace, případové studie, tipy a triky z oblastí, kde se dnes využívají technologie BIM. Redakci vedou Lenka Koubová a Yulia Shvets. Garantem portálu je Rudolf Vyhnálek, zakladatel cadconsulting. „CADBIM.CZ vznikl jako projekt „zdola“: je to portál vycházející z naší dlouholeté publikační činnosti, přednášení na konferencích i na vysokých školách. Považujeme ho za klíčový komunikační kanál cadconsultingu a vzhledem k síle komunity máme za cíl vytvořit z projektu CADBIM.CZ uživatelů software Autodesk,“ řekl Rudolf Vyhnálek, jednatel společnosti cadconsulting.

cadconsulting

cadconsulting je přední konzultační společnost zaměřená na implementaci BIM technologie. Od roku 2009 svým klientům pomáhá se zaváděním a používáním BIM technologie různých fázích návrhu, výstavby i provozu stavby. Jako lídr ve svém oboru prosazuje  standardizaci BIMu v České republice a je aktivními členy Odborné rady pro BIM (czBIM) a Technické normalizační komise TNK 152. Má pobočky vPraze a v Brně. | www.cadconsulting.cz 

Autodesk

Autodesk je světový lídr v oblasti 2D a 3D návrhového softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 vyvinul Autodesk nejširší portfolio špičkových řešení digitálního prototypování, která pomáhají zákazníkům prakticky zkoušet nápady ještě před jejich realizací. Společnosti žebříčku Fortune 1000 využívají nástroje Autodesku k vizualizaci, simulaci a analýze reálného fungování svých návrhů už v počátečních stádiích vývoje, což jim pomáhá šetřit čas a peníze, zvyšovat kvalitu a podporovat inovace. I www.autodesk.cz. 

print

V rámci možnosti studia v zahraničí jsem se na rok odstěhoval k severnímu polárnímu kruhu, kde jsem se poprvé setkal s Revitem. Ačkoliv byl předmět vyučován pouze ve švédštině, už tehdy si mě získal. Mám zkušenosti s výukou Autocadu a Revitu v ČR i v zahraničí (Ulaanbaatar - Mongolsko), stejně tak s projekty v ČR i SK. Podílel jsem se na koordinaci a tvorbě as-built modelu výrobní haly automobilky Land Rover v Nitre, kde jsem strávil 2 roky.

Napsat komentář